Pomlad je – in čas za menjavo parfuma

Pomlad parfuma

Pomlad je čas novih začetkov. Čas, ko lahko končno pospravimo topla oblačila, v katera smo se zavijali pretekle mesece. Je tudi čas, ko postanemo bolj družabni in sveža cvetoča narava nas vabi v nove pustolovščine. Ste že opazili, kako vse diši in kako vse dobiva nove sveže barve?

Dišeča pika na i za nov letni čas

Medtem ko ste z mislimi že pri novih svetlih vzorcih, sveži pričeski ali novem konjičku, je pomlad tudi čas, da skupaj z naravo na novo vzcveti tudi naša notranjost. Preureditev garderobe je pogosta stalnica spomladanskega čiščenja, a pomlad tudi čas, da skrivnostne težke dišave, ki so nas spremljale pozimi, zamenjajo novi lahkotni vonji, ki nas bodo spremljali na delo, fakulteto, na pobeg konec tedna ali na zmenek. Prava dišava za pravi letni čas je kot pika na i vaši podobi, in zdaj je čas za spremembo.

Samosvoja in privlačna

Znamka, ki uspešno združuje brezčasnost s trenutnimi trendi, je Giorgio Armani, ki s parfumi razvaja generacije že od 70. let prejšnjega stoletja. Kozmetika in parfumi znamke Armani so sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh. Klasika, večno zapisana v zgodovino, je dišava Giorgio Armani SI. Medtem ko uvod dišave začinijo čutne tone cassisa, se ta razcveti v tonih zapeljive vrtnice in frezije, na vaniljevi osnovi zgrajeno dišavo pa dopolnijo še edinstven ambroksan, topli les in eksotičen pačuli. Namenjena je sodobnim samosvojim ženskam, ki želijo biti brezskrbne, nežne, a hkrati v stiku s svojimi čustvi – natanko tako, kot nas spodbuja prav vsaka cvetlica na sprehodu.

Armani Sì parfumska voda za ženske

Klasika zanjo in zanj

Še ena klasika, s katero to pomlad zagotovo ne boste zgrešile, je blagovna znamka Gucci, ki oblikuje svet mode že od leta 1921, ko je nevpadljivi Guccio Gucci odprl svojo usnjarsko delavnico. Blagovna znamka Gucci danes ne sije le na modnih brveh – svoje kolekcije je namreč razširila tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty in romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Razvajajte se, tako kot vas s svojo lepoto vsako pomlad razvaja narava, in praznujte prelepi pomladni čas tako, da zacvetite tudi ve! To je vaš čas. Čas za nove začetke, svežino, lahkotnost in zavedanje, da lahko prav vsak dan prinese kaj novega. Vzemite si čas in odkrijte dišavo, ki vam je pisana na kožo. Pravi parfum vam bo pomagal samozavestno zakorakati v pomlad in jo odkriti v njenem najlepšem sijaju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja