Parfumi leta 2014

Prejšnje leto je bilo spet zelo bogato z zanimivimi parfumskimi novostmi. Kakšni parfumi so me najbolj pritegnili?

Oblikovalec Marc Jacobs je bil spet uspešen. Ne samo, da je njegov parfum Honey osvojil nagrado FiFi Awards, ampak je ustvaril tudi novo dišavo v prelepi steklenički, ki zagotovo spada med najuspešnejše v zadnjem letu. Gre za parfum za ženske Marc Jacobs Daisy Dream, ki se zgleduje po krhkih marjeticah in modrem nebu. Ta dišava je zelo zračna, nežna in polna lepih cvetličnih tonov, ki se mešajo z grenivko, hruško, robidami. V sestavi so tudi bolj eksotične sestavine, kot sta kokos in liči.

Marc Jacobs Daisy Dream toaletna voda za ženske

Novost, ki me je pritegnila predvsem s svojo stekleničko je dišava Viktor & Rolf Bonbon, ki skriva karamel, pomarančo, breskev in sandalovino. Ta dišava je sladka in ima odlično vzdržljivost. Steklenička je v obliki bonbona in je zelo originalna. Dišava je precej vsestranska, ampak le v tem primeru, da ljubite karamelne bonbone.

Navdušila me je moška dišava Bvlgari Aqva Amara, ki je polna sonca, mandarin in opojnega nerolija. Kombinacija sladkih in grenkih tonov je zelo čutna in poveča privlačnost moškega, ki jo uporablja. Primerna za dnevno ali večerno nošenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja